В Локомотив (Горна Оряховица) изразиха недоволство от съдийството след втори пореден мач в "Б" група. При домакинската загуба от Оборище тимът имаше претенции за победния гол на гостите, а след нулевото реми в Банско "железничарите" отново заявиха, че са ощетени.

„Домакините са опитен отбор и стана много здрав, на моменти нервен мач, в който отбелязалият гол щеше да стигне до победата. В 20-ата минута Фиданин изпревари Везалов от Банско и оставаше сам срещу вратаря им, последният се спъна отзад в него, а реферът реши да отсъди нарушение в наша вреда, спирайки голова атака. Мога да посоча още обратни отсъждания, но нищо няма да се промени”, коментира пред Sport.vt треньорът на “железничарите” Сашо Ангелов.

Той заяви, че преди почивката Мартин Райнов е можел да открие резултата в полза на гостите, но пропуснал, останал сам под ъгъл срещу вратаря на банскалии. В самия край на мача пък резервата Димитър Байдаков пробил защитата на домакините и предизвикал разбъркване, при което обаче не се стигна до гол.