Нефтохимик ще представи отбора си за новия сезон в "Б" група в демонстративен шоу-мач в събота от 9:30 часа на спортната база в бургаския квартал Ветрен, обяви за БТА изпълнителният директор на клуба Благо Митрев. Той използва случая да покани всички привърженици на "шейховете" от Бургас, както и медиите от града и региона.

В събота от 9:30 часа на новоизграждащата се общинска спортна база във Ветрен ще излязат футболистите от сегашния състав на тима, а техни съперници ще бъдат ветераните от 90-те години - най-успешното поколение в клуба.

Привържениците отново ще могат да се насладят на майсторството на по-голямата част от футболистите, които оставиха значима следа в бургаския и българския футбол като Милен Георгиев, Ганчо Евтимов, Пламен Крумов, Митко Трендафилов, Станчо Цонев, Станимир Димитров, Благо Митрев, Антон Спасов, Тодор Киселичков, Мирослав Косев.

"Мисля, че е добра идея за всички, които сме от "зеленото семейство" да се съберем на този шоу-мач. Така се надяваме, че ще дадем старт на новите успехи в нашия клуб, а и ще затвърдим приемествеността", заяви Благо Митрев.