Нефтохимик може да играе домакинските мачове през следващия сезон на стадиона в Созопол, разбра БЛИЦ СПОРТ от достоверни източници. Съществува реална опасност „шейховете” да не използват от есента терена на съоръжението в бургаския квартал „Лазур”, тъй като договорът им за наем изтича и има голяма вероятност да не бъде подновен. Повод за това е избухнал скандал между Митко Събев и шефовете на местната община.

За да се подсигурят за новия сезон, босовете на Нефтохимик са подписали тази сутрин договор с кмета на Созопол за използването на местния стадион, добавиха източниците на БЛИЦ СПОРТ.

„Все още не е на 100 процента сигурно, че напускаме „Лазур”, но вероятността не е никак малка. Напротив – голяма е. По този начин ние сме застрашени от получаването на лиценз за следващото първенство. За да не се случи това, стадионът в Созопол е резервният ни вариант. Договорът е факт, така че даже и да ни махнат от настоящия ни дом, има къде да отидем. Днес, 28 февруари, е крайният срок за подаване на документи относно лицензирането по спортно-техническите въпроси. Така че – ние сме напълно изрядни”, обясниха пред БЛИЦ СПОРТ от управата на Нефтохимик.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига