Бургаската верига строителни хипермаркети "Мастерхаус" и ПФК Нефтохимик подписаха договор за сътрудничество. Както е известно, отличните взаимоотношения между фирмата и бургаския клуб съществуват от много време насам и се изразяват във взаимопомощ на различни нива. Преди началото на сезона "Мастерхаус" закупи топки от голяма европейска фирма, с които тренират и играят официалните си мачове футболистите на Нефтохимик.

Параметрите на договора са многообразни, но конкретни подробности за тях не са известни. Професионалният футболен клуб ще оказва логистична и методическа помощ на амбициозния тим на Мастер, който се е устремил към професионалната "Б" дивизия. Така след договора за сътрудничество с Община Карнобат, Нефтохимик реализира пореден контракт, който е важен за развитието на футбола в Бургас и региона. Вече е известно, че амбициозната бургаска фирма за спортна екипировка “Красико спорт” облича в свои фирмени екипи елитния тим на нафтата.

Още на двубоя със Славия, този петък от 21:00 часа, на стадион "Лазур" ще бъде разположено рекламно пано на фирмата. През този сезон изключителните права за реклама се държат от Про Медия и футболните клубове, а за целта е изработена и специална схема по която да бъдат разположени рекламните послания около терена. ПФК Нефтохимик води разговори и с ред други фирми от региона, страната и чужбина, с които да бъдат сключени споразумения за взаимноизгодно партньорство.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ