Въпреки тежките финансови проблеми, които застигнаха втородивизионният клуб Нефтохимик, бургазлии ще изиграят поредния си мач от „Б” група в неделя, съобщиха от клуба. “Шейховете” се изправят срещу Банско на стадион “Лазур”.

Днес футболистите направиха учебна игра със Созопол. В двубоя взеха участие всички футболисти на отбора с изключение на юношеския национал Милен Гамаков, който е на тренировъчен лагер в Германия.

Добрите вести от контролата са, че в нея взеха участие двама от футболистите, които лекуваха до скоро травми. На вратата застана Цветан Димитров, който е напълно готов за игра след прекарана травма. През второто полувреме влезе и Стамен Ангелов, който не попадна в групата за мача в Етрополе, поради контузия на стъпалото. От вчера тренировки започна и вратарят Цветомир Цанков, за когото първоначално се смяташе, че ще пропусне поне три седмици от редовните занимания на отбора.

Утре Нефтохимик ще тренира веднъж на стадион „Червено знаме”, а от 11 часа в офиса на клуба в Спортен център „Изгрев” ще се проведе редовната пресконференция на клуба.

В брифинга ще вземат участие старши треньорът Димчо Ненов и футболисти от представителния отбор на тима.