Последните дни преди старта на първенството отборът на Нефтохимик ще изкара в лагерна обстановка. Така футболистите ще са максимално подготвени за началото на полусезона.

Лагерът ще се проведе в Слънчев бряг, където преди време се подготвяха не само местни отбори, но и тимове от много европейски страни. Ръководството е осигурило и прекрасни условия за тренировки, като ще се ползват затревени терени в региона.

Три двубоя ще изиграе Нефтохимик по време на лагера в най-големия ни черноморския курорт - с Раковски на 20 февруари, с Черно море на 23 февруари и с Амкар (Перм)на 25 февруари. По време на лагера програмата ще бъде като преди всеки мач, с тренировки, видеоанализи, разбори, тактика, теория. В двубоя с руснаците бургазлии ще се изправят срещу Благой Георгиев, Георги Пеев и Захари Сираков.

След двубоя с Берое в отбора няма контузени футболисти и всички тренират на пълни обороти. Все по добре се чувства Стамен Ангелов, който се готви самостоятелно, но ще бъде готов за последните два мача в подготовката и съответно за началото на полусезона. Единствен Диян Лефтеров все още не е започнал тренировки след травмата в коляното, която получи по време на контролата с отбора на Хасково през миналата седмица. С Нефтохимик вече тренира най-новото попълнение Мирослав Енчев, който ще дебютира за новия си тим в предстоящите контроли.

Днес отборът ще проведе една тренировка на базата си в Долно Езерово.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ