Нефтохимик направи доста любопитен трансфер. От днес част от лидера в "Б" група е вратарят Евгени Караманов. Той идва като свободен агент, след като наскоро разтрогна договора си със Сливен.

26-годишният футболист е добре познат на старши треньора Димчо Ненов, като под негово ръководство натрупа опит с "войводите" в "А" и "Б" група. Караманов ще бъде алтернатива на Божидар Стойчев, докато Цветан Димитров лекува травмата си в коляното. С привличането му Нефтохимик изпълни плана си за засилване на конкуренцията на вратата, което отговаря на амбициите на отбора за влизане в "А" група.

БЛИЦ обаче припомня за скандал, разразил се между феновете на бургаския клуб и Караманов, за който обаче знаят предимно присъствалите на него. Именно заради 2_3.jpgдействията на вратаря не е ясно как той ще бъде приет от привържениците. През ноември Сливен яде голям бой на "Лазур", губейки с 0:5. След двата бързи гола още в самото начало, нервите на Караманов очевидно не издържаха и той започна да отговаря на група фенове, подвикващи зад гърба му.

Вратарят в един момент не сдържа нервите си, обърна се към ултрасите и се провикна: "На жена ти колко й вкараха, нещастник?!".

Това вбеси още повече феновете и те започнаха да пеят песни по негов адрес. Караманов пак им отвърна, показвайки им среден пръст.

Вижте видео от скандалния момент:




karamanov.JPG