Специалистът с немски манталитет Петър Хубчев ще има нелеката задача да елиминира последиците от катастрофалните резултати на съименника си Колев в Берое. Както медията ни писа първа, Хубчев ще поеме заралии във вторник, когато ще се присъедини към подготовката в Анталия.

Известният с твърдия си характер Хубчев има за първостепенна задача да повдигне настроението на оклюмалите футболисти и да им вдъхне сила и самочувствие.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Преди часове най-накрая Колев се пръждоса от Берое, оставяйки дълга кафява диря в социалните мрежи. Скромният откъм възможности „физкултурник“ се оказа голям писател, но единственото, което постигна е да настрои срещу себе си феновете, които са сърцето на „зелено-белите“.

Вместо да се оттегли с достойнство, Колев предпочете да хленчи. Той така и не оцени огромния шанс, който му даде шампионът от 1986 г., правейки го за първи за първи в кариерата му старши треньор. Неговото самочувствие обаче явно е по-високо от това на Карло Анчелоти, Пеп Гуардиола и Маурисио Почетино взети заедно.

Реалността обаче скоро ще го приземи и ще му даде богата възможност за размисъл, докато мести конусите. Наздраве, г-н Колев!