ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Целещият се в Бундеслигата Кайзерслаутерн следи Андриан Краев. Германският тим е имал свой човек в София за дербито ЦСКА – Левски (1:1). Немците били доволни от факта, че халфът не преподписва със „сините“ и договорът му изтича през лятото.

Ако Анди се докаже в още два-три мача, гледани от „лаутерите“, .нищо чудно да се стигне до предварителен договор. Такъв може да бъде подписан от януари нататък и да влезе в сила от 1 юли. Така германците ще отмъкнат без пари родения на 14 февруари 1999 година. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Кайзерслаутерн в момента е във Втора Бундеслига, но е трети в класирането с огромната амбиция да се върне в елита. Тимът има една титла, спечелена през 1998 година с българско участие – Мариян Христов.

От „Герена“ правят всичко по силите си да задържат Краев. Те на няколко пъти излизаха с подобрени оферти към халфа. Последната бе близка до желаното от играча, но двете страни не се разбраха за размера на откупващата клауза, която да бъде вписана в споразумението.

Наскоро Краев смени мениджърската агенция, за интересите му вече се грижи бившият централен защитник на Левски – шотландецът Джон Ингълс.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!