Футболистите, на които не се разчита в ЦСКА и само подържат форма с юношите на клуба, ще бъдат реабилитирани за утрешното домакинство на дубъла на "червените" срещу Черно море на Панчарево.

Двубоят е от 11 часа на клубната база, като в него ще запишат участие Евгени Йорданов, Зе Руи, Владислав Златинов, Венци Велинов и Херман Пиетробон. Причината за това решение е, че ден по-късно юношите старша възраст (родени 1990 година) имат мач от Републиканското първенство срещу Пирин (Благоевград).

В първия двубой между двата отбора, игран в Благоевград, "червените" загубиха с 0:1. След идването на Любослав Пенев, в Борисовата градина решиха да залагат само на млади футболисти в дублиращата формация, но поради важността на мача за Републиканско първенство Адалберт Зафиров, който е наставник и на двете формации, ще ползва услугите на низвергнатите от клуба състезатели, информира "Гонг". За последно те играха в двубоя от третия кръг на първенството на вторите състави срещу Локомотив (Пловдив) отново на Панчарево.

Преди мачовете от 27-ия кръг лидер в Дублиращата група е Левски с 58 точки, а ЦСКА е втори с 57. Както е известно, преди дни "армейците" биха с 2:0 "сините" на "Герена" и се доближиха само на точка от вечния враг. /БЛИЦ