Защитниците на ЦСКА Мено Кох и Тибо Вион почти сигурно ще пропуснат първия официален мач на отбора за новия сезон. "Червените" се изправят срещу Лудогорец за Суперпуката на България на 17 юли на Националния стадион "Васил Левски".  

Двамата напуснаха преждевременно лагера на тима в Австрия, пише "Тема спорт". Нидерландецът замина на лечение в чужбина, докато Вион е на процедури в Павел баня. На този етап няма яснота колко време ще се възстановяват. Кадровите проблеми пред треньора Любослав Пенев не свършват с това. Почти сигурно извън титулярния състав ще остане нападателят Жорди Кайседо.

Еквадорецът бе на Копа Америка, като не попадна в групата за последния мач на тима си срещи Перу. Очакванията са той да се присъедини към отбора до края на седмицата.

Амос Юга лекува контузия в последно време и не е в оптимално състояние. Добрата новина е, че травмата на Брадли Мазику от контролата с Вердер (Бремен) не е сериозна. С оглед кадровите проблеми в отбора е много вероятно Валентин Антов да започне сезона с ЦСКА.