Неочакван проблем се стовари на главата на Кирил Домусчиев. Изненадващо един от бившите футболисти на Лудогорец реши да съди клуба... и успя. Спечелилият делото е Франк Гуела, който се оказа ненужен в Разград и беше принуден да си тръгне през 2013 година.

Котдивоарецът е осъдил разградчани във ФИФА за сума, която не иска да назове. 28-годишният Гела разкри за спечеленото дело пред медиите в родината си, сред които сайтът koaci.com. В Лудогорец му попречили да се присъедини към френски клуб, който го е желаел, въпреки че в договора му с българския шампион е имало клауза, позволяваща това. Гела се е обърнал към ФИФА и е спечелил делото.

Играчът пристигна в Разград през 2012 година, когато подписа контракт за 3 години с опция за удължаването му с още една. Гела взе участие само в 12 мача на Лудогорец, в които отбеляза 1 гол.

Новината е изненадваща, предвид това, че досега Лудогорец не е съден от бивши свои футболисти, или поне на подобни случаи не е давана гласност. По традиция в тази тема най-често се споменават грандовете ЦСКА и "Левски", но ето, че и в Разград вече имат подобни проблеми и сега Домусчиев ще трябва да плаща на Франк Гела.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015