ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левият бек на Черно море Александър Василев спира с футбола на 28 години. Това обяви наставникът на варненци Илиан Илиев и определи решението му като "неприятна изненада".

“Много приказки преди подготовка не говорим. Има доста време до първия мач да говорим. А и сме от толкова време заедно, че няма какво толкова да си кажем. Трябва да тренираме и да поддържаме формата, за да не станат неприятности по време на подготовката”, каза Илиев преди първата тренировка на “моряците” за тази година.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

“Взехме си довиждане със Сашо Василев, който, изненадващо за всички, реши да спре с футбола. Започнал някакъв бизнес и трябвало да се отдаде на него. Всички малко недоумяваме от решението му. Опитахме се и преди Нова година, и сега да го разубедим. Той беше коректен да каже, че е можел да си получава заплатата и същевременно да върши други работи, но няма да е отдаден на 100% и затова реши да спре. Това е една от неприятните новини за първия ден. Така че общо взето е това. Има някои хора, които закъсняват заради проблеми с полетите като Едгар и Пабло. На Мишел му се роди момиченце и утре пристига.

Чакаме един-двама футболисти. Те са от първенства, които вървят и не е пагубно, че няма да са с нас от първия ден. Започна Борис Стайков, 2006-а година, наше момче, ляв защитник. След като Сашо се отказа, най-реалната алтернатива е да вземем някой от школата”, разясни Илиев случващото се при лидера в efbet Лига.

Треньорът допълни, че Черно море иска да привлече нападател, тъй като Бремер е контузен, и един външен офанзивен халф.