ОФК Несебър показа новите попълнения на първата си тренировка за сезон 2016/2017. Новият член на Втора професионална лига стартира с група от 19 футболисти пред погледа на бившия наставник на Левски Велислав Вуцов. Сред тях имаи четири нови попълнения, а двама са на проби.

Един от новопривлечените - нападателят Владислав Мирчев, има двубои и в Шампионска лига с екипа на БАТЕ (Борисов). Друг от новите попълнения е Джунейт Яшар, привлечен от Верея (Стара Загора). Пристигащите под наем от Левски Галин Ташев и Николай Кръстев са другите двама нови в състава.

"Амбициите ни са да се представим на ниво и най-важното, да не изпаднем, тъй като все пак сме новаци в професионалния футбол. Като организация бяхме готови за „Б“ група, а спортно-технически тепърва ще се подготвяме. Във „В“ група доста от мачовете ги изиграхме лежерно, побеждавайки само с класа, но сега ще е далеч по-трудно. Ще срещнем много добре организирани отбори. За мен ще е успех в края на сезона да сме сред първите осем", коментира за TribunaBurgas.bg изпълнителният директор на Несебър Недялко Москов.