ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец приема Олимпия (Любляна) в много важен първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Елиминиране на словенския съперник ще донесе на 12-кратните ни шампиони минимум участие в групите на Лигата на конференциите. Разбира се, Петев и момчетата му ще преследват най-голямата си цел – груповата фаза на Шампионската лига.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Има интересен факт, каращ домакините да са оптимисти. Те никога не са имали проблеми срещу отбори от Словения и всички се надяват традицията да бъде продължена. През сезон 2019/20 Лудогорец повали Марибор в плейофите на Лига Европа след 0:0 у дома и 2:2 като гост.

През 2021/22 „орлите“ клъвнаха Мура пак във втория квалификационен кръг на Шампионската лига – 0:0 там и 3:1 тук.

Това, че Лудогорец успя да излезе от малката криза, е най-радващата новина. Тимът загуби два пъти поред – 0:2 от Балкани и 1:3 от Крумовград, но бързо се съвзе.

Треньорът Ивайло Петев се колебае дали да пусне сред титулярите две от новите попълнения – испанския бек Сон и швейцарския нападател Дуа.

Наставникът на гостите Жоао Енрикеш ще направи цели промени в сравнения с предишния мач. Португалският специалист не крие, че тимът му има ахилесова пета – не се представя добре в защита при статични положения. В Лудогорец знаят чудесно това и ще се опитат максимално да се възползват.

ЛУДОГОРЕЦ – ОЛИМПИЯ
Шампионска лига,
втори кв. кръг, първи мач                       

Днес от 21:45 часа
Разград, ст. „Хювефарма арена“
Съдия: Рохит Саги (Норвегия) 
Пряко по Диема Спорт 3

Вероятни състави:

ЛудогорецЛУДОГОРЕЦ: Падт, Фон Витри, Вердон, Русо, Хайстер, Гонсалвеш, Пьотровски, Д. Янков, Текпетей, Десподов, Тисера
Контузени: Алмейда, Групер
Наказани: Няма

 ОЛИМПИЯ: Видовшек, Жорже Силва, Ратник, Мухамедбегович, Суалехе, Сешлар, Дофо, Елшник, Руи Педро, Посавец, Нукич
Контузия: Няма
Наказани: Няма
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа