ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА ще има нова защитна формация за предстоящото в събота гостуване във Враца на местния Ботев. Треньорът Нестор Ел Маестро ще остави резерва новия капитан Мено Кох, който е големият грешник за слабите резултати на „армейците“ в последните мачове.

Първото важно решение на Ел Маестро след завръщането му на „Армията“ беше да връчи капитанската лента на нидерландеца, след като Иван Турицов беше разжалван от клубната управа. Оттогава Кох стана неизменен титуляр, но въпреки това играта му се срина и той направи ключови грешки, довели до голове във вратата на ЦСКА. 29-годишният защитник сбърка и при първия гол на Лудогорец в миналия кръг при тежката загуба на „червените“ с 0:3 в Разград. Това беше и причина за смяната на Мено Кох.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Оставянето на нидерландеца сред резервите срещу Ботев (Враца) означава, че Нестор Ел Маестро ще заложи на нова формация с четирима в отбрана. Очаква се в сърцето на ариергарда на ЦСКА във Враца да играят Браян Кордоба и Християн Петров. Под въпрос за мача е Енес Махмутович.

Контузеният Амос Юга се очаква да се завърне в игра след паузата за националните отбори. Той все още се подготвя по индивидуална програма и може да вземе участие в предвидената контрола, която "армейците" ще се изиграят по време на лагера в Тетевен. Най-вероятно Юга ще играе в домакинския мач срещу ЦСКА 1948 в средата на септември.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!