ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Новият отбор на Станимир Стоилов – Гьозтепе е играл приятелски мач с ЦСКА. Какво толкова интересно има, ще попитат някои. БЛИЦ веднага отговаря. Любопитното е свързано с една важна подробност – въпросната контрола се провежда само четири дни преди раждането на Мъри през 1967 година. Стоилов е роден на 13 февруари, а двубоят е на 9 февруари на турска земя.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

ЦСКА печели с 3:1, а над всички е един от най-добрите футболисти не само при „червените“, но и родния ни елит въобще. Това е Никола Цанев, който отбелязва три попадения. Той се разписва най-напред в 59-ата минута, после вкарва в 66-ата, а минути преди края оформя хеттрика си.  Треньор на ЦСКА е легендата Стоян Орманджиев, чийто внук днес е изпълнителен директор на 31-кратните шампиони. Много силен мач в спаринга прави вратарят Стоян Йорданов, който спасява няколко чисти положения. На високо ниво играе и Аспарух Никодимов. 

Всеизвестно е, че Станимир Стоилов е голяма легенда на Левски и като футболист, и като треньор. Не бива обаче да се забравя, че Мъри е носил, макар и за кратко, фланелката на ЦСКА. През пролетта на 1994 година Стоилов играе с червения екип в 12 мача и вкарва 4 гола. Още по-интересното е, че един от тях е във вратата на… Левски. Преди това и после Мъри има немалко победи за „сините“ срещу ЦСКА, но никога не е вкарвал за Левски във вечното дерби.