Президентът на аматьорския футболен тим Урвич (Пасарел) Иван Иванов е най-щастливият мъж на света.

Причината е, че племенницата му - прекрасната Елизабет и нейния съпруг Пламен, станаха за втори път родители. Детенцето се появи на бял свят точно в 07:30 на 18 юли. Малкият юнак се казва Боримир и е с мерки на манекен - дължина 51 см и 3,270 кг.

Борето е втори наследник на младото семейство, като много любопитен факт и може би дори поличба, е че кака му Катлея тази година навършва три години и също като малкото си братче е родена на 18-то число, но през месец септември. На 18:07 е роден и не кой да е, а Апостола на свободата Васил Левски.

Щастливият футболен бос вече няколко дни е на седмото небе и не спира да черпи всички познати и приятели, заради раждането на новия член във фамилията. Потърсен от медията ни за коментар Иван сподели, че няма по-голяма радост от тази, но се пошегува, че не иска да бъде наричан дядо, а вуйчо на квадрат.

БЛИЦ узна, че в денонощните и пищни празненства мощно се включват по крилата и младите вуйчо и чичо на Боримир - Делян и Теодор.

Във футболните среди вече се усилено се шушука, че момченцето има голям шанс да направи кариера в грандовете ЦСКА или Левски, но и да не стане там, в Урвич (Пасарел) винаги ще се намери титулярно място за него. 

БЛИЦ пожелава всичко най-хубаво на младото семейство и малките перли да не спират да ги правят щастливи.

Явор Белчев, БЛИЦ Спорт