Спортният министър Свилен Нейков заяви, че ЦСКА ще продължи да използва стадион „Българска армия”, но в следващите три месеца ще плаща на държавата двоен наем.
 
Така той потвърди новината, която вчера публикувахме. Първоначално бе обявено, че на 1 септември клубът ще напусне "Армията", тъй като договорът изтича на 31 август.
 
"С ЦСКА имаме договорка да продължат да ползват "Българска армия", но през следващите 3 месеца ще плащат двоен наем, защото ни дължат за предишни месеци”, поясни той при огледа на строежа на многофункционалната спортна зала на 4-ти километър.
 
По думите на шефа на МФВС „червените” са внесли „една” сума, но не са се издължили докрай. „Все още дължат пари на държавата, беше внесена една сума от тяхна страна, но чакаме още”, допълни министър Нейков.
 
Той разкри, че все още няма инвеститори за проекта за нов стадион в Борисовата градина, какъвто ЦСКА иска да строи, но подчерта, че площта на евентуалното ново съоръжение е в нужните норми. „Разговаряхме с тях за проекта за нов стадион, но засега няма инвеститори. Проектът е в нормите, тоест изцяло на територията, на която в момента е стадионът", поясни съпругът на Румяна Нейкова.