Черноморец може за пореден път да направи трансферен удар. Мениджърът Николай Ишков разкри, че клубът от Бургас в най-скоро време ще отправи покана за проби на младежки национал на Нигерия.

"Момчето е един от голмайсторите на нигерийското първенство и има немалка вероятност да заигpae в Черноморец. Ще му бъде изпратена официална покана за проби. Той е младежки национал на страната си и скоро ще навърши 20 години. Носител е на Купата на африканските нации за юноши до 19 години и е висок 177 сантиметра. Не искаме обаче все още да разкриваме името му", заяви пред "Тема Спорт" Ишков.

Двама футболисти от африкански произход вече започнаха проби при акулите. Треньорът Димитър Димитров обаче ще им обърне повече внимание след утрешното гостуване на Локомотив (Пловдив). Те са съответно на 20 и 22 години. От клуба обаче не разкриват имената им. Те са офанзивни футболисти. Препоръчани са на Димитър Димитров-Херо от мениджъра Болеслав Козакевич. Именно този импресарио доведе на "Лазур" Аатиф Шаешу и Яник Боли.