Поредната победа на Доброто в тази страна. Нужните средства за операцията на Любомира, дъщерята на Стойко Сакалиев, са събрани само за 2 дни. Това написа популярният водещ Ники Кънчев в социалните мрежи по повод кампанията по набиране на средства за лечението на администратора на ЦСКА. Както вече стана ясно, дъщерята на Сакалиев е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком

Любомира преди месец е минала през тежка операция и й предстои химиотерапия, за която са нужни около 70 000 евро, които бяха събрани за броени часове.

"Саката ви благодари лично и ви прегръща! Ето ни с него и снимка на Любито от абитуриентския й бал!", написа още Ники Кънчев, показвайки кадър във "Фейсбук".

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Да й стискаме палци на това 20-годишно българско Цвете, което се бори с рак на бъбреците! Вие върнахте усмивката на лицето на един български баща.

И най-якото беше, че Доброто няма клубни цветове - всички сме хора. Показахме, че сме Общество, и че можем! Аз също помогнах!", добави водещият. 

 

Поредната победа на Доброто в тази страна. Нужните средства за операцията на Любомира, дъщерята на Стойко Сакалиев са...

Публикувахте от Niki Kunchev/ Ники Кънчев в Понеделник, 7 февруари 2022 г.