Вратарят на Левски Николай Михайлов даде  интервю, в което говори за отношенията си с бившия треньор на тима Петър Хубчев и защо той не го е искал в състава си. Освен това вратарят говори откровено за моментната ситуация в клуба, какво му е казал Наско Сираков, какви разговори е имал с чужденците и защо няма смисъл Левски да играе в Лига Европа през следващия сезон.

"Имам доста неща, които мога да кажа, но не е сега моментът, докато съм футболист на Левски. Не е коректно. Мога да кажа само, че след като си изиграл 6 прилични месеца за Левски, след като си вратар на националния отбор, след като потенциално си капитан на този отбор след оттеглянето на Ивелин Попов, след като дълги години си играл в чужбина, в един момент идват едни хора, които казват, че не те желаят в отбора. Не сме стигали до обяснение. За мен нещата са ясни. В момента не мога да ги кажа. Не мога да говоря за хора, които в момента ги няма, а аз съм футболист на любимия клуб. Мисля, че думите са излишни. След като оставяш отбора в такова пагубно състояние - без ляв бек, десен бек, централни защитници и халфове, а имаш петима вратари, всичко е ясно", сподели Ники Михайлов пред „Канал 3“.

"Естествено, че oтношението на Хубчев към мен бе заради баща ми. Поемам своята вина и критика, но начинът, по който се случиха нещата, беше безобразен. Носих си последствия, без да съм направил нещо. Помните какво се случи с Валери Божинов. Изгониха го като мръсно куче на улицата. Да не споменавам легенда на Левски, която преди седмица се отказа от футбола (б.р. Живко Миланов). Той също не беше желан в клуба. Бях разочарован, нормално е да бъда демотивиран. Работя много здраво да се върна там, където ми е мястото. Всичко, което в момента се вижда в Левски, е следствие на работата, която беше свършена в последните 8-9 месеца", продължи вратарят.

"На дневен ред не стои напускането ми на стадион "Георги Аспарухов". Има си хора, които определят кой остава и кой не. Аз съм на две-три крачки от това да съм в оптимална форма. В килограми не мога да говоря с точност. За мен е важно вече да бъда в групата, да бъда в отбора. Ще видим как ще се развият нещата с този плейоф. Моята идея е от новото първенство да си върна мястото. Конкуренция трябва да има. Задължително трябва да има двама вратари на високо ниво. Който е по-добър, той ще пази. Знам какво мога и какъв вратар съм. Наско и Тити ми казаха да влизам час по-скоро във форма".

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Обстановката повлиява най-вече на чужденците. Не всички обичат Левски и са израснали на "Герена". За тях това е бизнес, те са дошли да взимат пари. Юношите трябва да се утвърдят в състава. Най-важното е до края на юли Сираков и Тити да стабилизират финансите. Още когато дойдох казах, че ще се опитаме да спечелим нещо, възможно най-скоро. Славия с българи виждате какви трансфери прави, каква е политиката им. Визията на Левски трябва да е такава. Ако Сираков не успее да спаси клуба, не виждам кой друг може".

„Абсолютно маловажно е Левски да играе в Европа. С големите пари на „Герена“, със стикован отбор бихме първия мач. Излязохме срещу един отбор на АЕК Ларнака, който е прилично ниво за Кипър, и той те пребива в два мача. Левски трябва да си стъпи на краката, да се оправи с футболистите, защото те могат да си тръгнат. Трябва да комплектоваме един състав и да сме с по-малко очаквания за следващия сезон. Без гръмки трансфери пак ще сме в борбата за титлата. Георги Тодоров е истински левскар, чест и уважения за него. Който иска и може да помогне, да заповяда. С Гошо Тодоров излизаме във всеки мач за победа и това е. Аз съм казал на чужденците, че по един или друг начин до края на месеца всичко ще се стабилизира. Който иска, да остане, никой няма да бъде каран насила".

„Каквото и да кажа за Живко е малко. Скоро записвахме видео за него, останах без думи. Израснали сме заедно. Като разбрах за здравословния му проблем, бях шокиран. Истински мъжкар и боец е, трябваше да предприеме това действие. Сега трябва да се наслаждава на живота. Пожелавам му да бъде здрав. Искам да му кажа, че всички левскари го обичаме, подкрепяме и от каквото има нужда, ние сме на негова страна. Много ще ни липсва, няма смисъл да го коментираме. Надявам се скоро да е треньор на Левски. Насочил се е към треньорството. Надявам се скоро под някаква форма да има ръководен пост в клуба, той ще е от полза".

„Баща ми Борислав Михайлов се е отдал на почивка. За момента си гледа здравето и не мисли да се връща. Той вече не е на 30 години и чака нови предизвикателства, има някои идеи, ще видим как ще се развият нещата. Няма как да е очарован от начина, по който си тръгна от БФС след всичко направено. Горчилка му е, че не успяхме да се класираме на голям форум. Сега имаме уникален шанс след тези баражи, иначе занапред не знам кога ще можем“, каза още Ники Михайлов.