Вратарят на националния ни отбор Николай Михайлов изрази задоволство след победата над Кипър с 1:0 в контрола, която се игра на стадион “Георги Аспарухов”.

“Дано да играем така и занапред и да не спираме да побеждаваме. Имахме шанс да отбележим още 1-2 гола. Няма много време до мача срещу Италия, надявам се да играем така добре и срещу тях. Пожелавам на всички да бъдем здрави. Надявам се всички да бъдат в оптимална форма. Кипърците само ритаха, псуваха се, абсолютни чобани. Естествено, че е края на август, всички хора са на море, почиват, а и Кипър не е привлекателен за феновете. Надявам се, че срещу Италия ще напълним стадиона. Виждате нашите топ отбори какво направиха в Европа, с какво разполагаме. Аз не мога да критикувам никого, но вие сте тук и виждате за какво става въпрос. Не искам да съдя никого, но сме много далеч от истината”, заяви Николай Михайлов.

“Освен да се надяваме срещу Италия, друго нищо не ни остава. Излизаме 11 срещу 11, дано играем добре в защита, а напред каквото стане. Аз казах, че дори и да остана в Твенте, няма да се разочаровам. Искам следващата ми крачка да е добра и правилна, бърза работа нямам, кариерата ми тепърва започва”, допълни вратарят./БЛИЦ