Вратарят на националния отбор Николай Михайлов за пореден път показа колко голямо сърце има и как не спира да помага на хората. След равенството 1:1 с Черна гора снощи стражът на Левски се срещна с Кирил Евтимов, за да му подари фланелката си от мача, в който пази на висота. Бургазлията, известен като Човека в кадър, от години поддържа приятелски отношения с Михайлов-младши, за когото казва, че е безспорна класа. 

"Ники е най-добрият български вратар в последните 10 години", категоричен е Евтимов, който много уважава национала.

При срещата им снощи двамата поговориха и за малката Вики, на която Михайлов помогна преди две години, дарявайки немалка сума за лечението на детето.  

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

"Тогава благотворителният турнир за Вики се проведе в деня на евроквалификацията ни с Холандия, в който Михайлов пази много силно и спечелихме с 2:0 с два гола на Спас Делев. Надъхах Ники и за срещата с Черна гора, припомняйки му за успеха ни над Холандия. Отново му бях на кадем и съм му благодарен, че ми подари фланелката си", коментира Кирил Евтимов пред БЛИЦ СПОРТ.

Ценният спортен артикул с номер 13 бургазлията е склонен да използва при бъдещите си включвания в благотворителни кампании. 

На мача снощи Евтимов имаше още едно вълнуващо преживяване. Човека в кадър се видя и поговори и с легендата Деян Савичевич, който е президент на футболната федерация на Черна гора.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ