ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА 1948 представи на пресконференция Никола Илиев, който идва под наем от Интер.  19-годишният нападател ще играе с фланелка №17.

“Благодаря за топлото посрещане на клуба. Ще дам всичко от себе си и искам да зарадвам феновете.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Не ми беше много трудно да приема офертата. Тук съм, за да се развивам и след това отново да изляза в чужбина. Както амбициите на отбора са много големи, така и моите са много големи. Искам да спечеля първенството на България.

Предложиха ми добра оферта и аз я приех, защото трябва да се развивам. Не искам да говоря за другите отбори. Трябва да покажа на какво съм способен и след това - ще видим.

Основното нещо, което научих в Интер, е дисциплината. За да успееш, трябва да си дисциплиниран. И да следваш мечтите си.

Има сериозна конкуренция в ЦСКА 1948. Мога да играя на всички позиции напред, но се чувствам най-добре зад нападателя. Ако направя добри игри, да вкарвам голове и да правя асистенции, със сигурност ще играя в националния отбор.

Нямаше много колебание, защото ми предложиха добра оферта преди две седмици. Не съм се колебал.

Ще ми трябва малко време да се адаптирам, но не мисля, че ще има проблем с това. Имам доста тренировки с първия отбор на Интер. Един от идолите ми е Лаутаро Мартинес. Всички знаете какъв футболист е и от него копирам най-много.

Чакам всеки мач с нетърпение. Искам да играя. Конкуренцията не ме притеснява, защото тя те прави по-силен. Принципно не гледам много българското първенство, но, както казах, ще ми трябва малко време за адаптация”, каза Илиев.