Старши треньорът на Черно море Никола Спасов изрази задоволство от играта на отбора си, който победи с 3:1 като гост Марек.

"Точно по този начин искам да играе Черно море. След силните мачове във Варна съм доволен, че на чужд терен спечелихме. Това е най-изразителната победа и като игра, и като гост на Черно море”, каза той и заля със суперлативи своите момчета.

Спасов отличи старанието не само на нападателите, а и на халфовете. "Ако някой не е гледал този мач, ще си помисли, че победата е лесна. Марек се стремеше да вземе своето, но моите футболисти се противопоставиха изключително успешно."
 
"За първи път навън сме толкова категорични и като качество, и като резултат. Първите минути бяхме малко разконцентрирани. Резултатът на пръв поглед подвежда. Ако не бяхме концентрирани целия мач, нямаше да победим. Продължаваме добрата игра от домакинствата срещу "Ботев" и Берое. Победата е много стойностна. Мачът беше мъжки, но коректен. Играта беше бърза. Много съм доволен”, коментира Никола Спасов.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите