Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че целта пред „моряците“ е четвъртото място. Той засегна и предстоящия мач с Левски, който е утре в София, в студиото на "Диема Спорт".

„Ще се опитаме да достигнем до четвъртото място. Това е цел, която съм си поставил и съм я споделил с футболистите", заяви наставникът на "моряците".

„Работим и по селекцията, въпреки че не съм подписал договор, но съм спокоен. Говорим за новата селекция“, завърши наставникът на Черно море.

„Очаквам да се представим по-добре от предишните пъти срещу Левски, специално за мачовете от първенство. Шегуваме се, че Левски може да ни бие колкото иска за първенство, когато мачовете не са важни. Но не е така. Много ми е неприятно, че в такава добра атмосфера играем посредствено срещу Левски“, сподели той.

„Балансът на Левски е положителен, но в крайна сметка и това е потенциалът на Левски, въпреки че след Лудогорец най-доброто в България, което имаме е Левски. Винаги се играе трудно срещу тях. Много е важно как ще започне мачът. При всички положения ще бъдем агресивни, ще искаме да победим, ще играем за победа. Има и един факт, Черно море от години не е побеждавал Левски на „Герена“, коментира още Спасов.

„Не се оправдавам със съдиите, защото мачовете, които загубихме, трябваше да ги играем по друг начин. Хората, които трябва да вземат отношение по съдийските грешки, дори с моето оплакване, аз не мога да повлияя на никого, само мога да си навлека врагове и парични глоби. Не знам кой е в състояние да оправи съдийството“, заяви още той

„Всички отбори в България искат да шампиони, да участват в Лига Европа, да са в тройката. Не знам нито един отбор, който да иска да е на осмо място, защото такива са му възможностите и феновете да са щастливи“, добави Никола Спасов.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!