Треньорът на Черно море Никола Спасов призна, че не е доволен от своите възпитаници след загубата от Локомотив (София) с 1:2. Поражението остави „моряците“ във втората половина и те изгубиха и теоритични шансове да се преборят за място в първата шестица.

„Не съм доволен, но не може да се върнат нещата назад. Ще се опитаме да продължим да се подготвяме и да си гледаме мачовете за Купата на България и мачовете от втората шестица. Съжалявам много, че не успяхме днес да спечелим. За лошите условия, които бяха предоставени, се получи добър двубой с много положения. Локомотив ни надигра в повечето от случаите и заслужено спечели“, призна Спасов.

„След втория гол, нещата станаха доста трудни. Нас ни устройваше само победата. Направихме излишни грешки. Ако няма грешки, няма голове. Напрежение нямаше, бях казал на футболистите, че животът продължава. Не винаги нещата стават така, както искам. Сигурен съм, че отборът ще става по-добър, но няма как да постигнем нещо повече. Имаме желание да постигнем успех за Купата“, допълни треньорът на Черно море.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015