Треньорът на Черно море Никола Спасов обяви, че съдията Георги Димитров е повлиял за загубата на неговия тим с 1:3 като гост на Ботев (Пловдив). Наставникът на „моряците“ призна, че работата на рефера е демотивирала неговите играчи.

„Равностоен мач, а загубихме с два гола разлика, но и съдията помогна за това. Съжалявам, че трябва да коментирам неговата работа. И преди дузпата свиреше в полза на Ботев. Всичко спорно бе в полза на съперника, несъществуващи фаулове в средата на терена. Въобще не бе коректно съдийството и това повлия на крайния изход“, заяви Спасов.

„Иначе равностоен мач, не заслужавахме да загубим така. Намирам вина и в нашите играчи. Липсваше концентрация. Надиграваха ни елементарно в някои моменти. Това влияние на съдията обаче се отрази на настроението на играчите, които се демотивираха тотално“, призна треньорът на Черно море.

„Не ми е приятно, че толкова мачове сме без победа. Търся проблемите в моите футболисти. Не сме убедителни в атака. Надявам се в следващия двубой да поправим грешките. И Локомотив (Пловдив) е неудобен отбор. Силите са много изравнени. Трябва да сме настоятелни пред вратата на противника и да правим по-малко грешки“, добави наставникът на „моряците“.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!