Треньорът на Царско село Никола Спасов изрази очакванията си за мача с Левски от четвъртия кръг на efbet Лига. Срещата е утре от 21:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Спасов обясни, че се е запознал отлично с играта на съперника и смята, че Селото може да изненада неприятно Левски. 

"Шансове винаги има, въпреки че не започнахме по най-добрия начин първенството. След слабия ни мач с Дунав, момчетата започват да се адаптират. Трябва им още малко увереност и самочувствие. Винаги може да се вземе нещо от Левски, особено в момент, в който са разколебани. Въпреки че в такива моменти Левски се концентрира и мотивира допълнително, но и ние не сме в позиция, в която можем да се отпускаме или да си мислим, че не можем да вземем точки. Длъжни сме да играем всеки мач на върха на възможностите си. Надявам се да вземем нещо от Левски", каза Никола Спасов.

„И на футболистите от миналата година им е нужно малко или много адаптация в efbet Лига. Всичко сега е на по-високо ниво. Очаквам с всеки мач да ставаме все по-добри, но това са психологически моменти, които искаме да преодоляваме по-бързо. Засега нямаме кадрови проблеми, което е добре", продължи треньорът на новака в елита. 

"По-логичното е Левски да е пределно мотивиран в понеделник, а какви възможности имат, ще видим. Най-вече се надявам да се раздадем максимално. Очаквам един променен Левски - и като футболисти, и като състав. Не вярвам да има много слаби моменти в играта им, достатъчно съм се интересувал от отбора на Левски, разузнал съм ги", добави Никола Спасов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020