Наставникът на Черно море Никола Спасов опита да прехвърли напрежението върху "Левски" преди финала между двата тима за Купата на България. Очакваният с голям интерес сблъсък за трофея е в събота от 20:00 часа на стадион "Лазур". Днес "моряците" загубиха с 1:2 от Локомотив (Пловдив) в последния си мач от "А" група, в който Спасов даде шанс за изява на резерви и младоци от школата на Черно море.

„Момчетата от дублиращия отбор най-после имаха възмоност да се докоснат до мъжкия футбол срещу сериозен съперник като Локомотив (Пловдив), който бе с основния си състав. Беше трудно на младите момчета да са равностойни, но беше полезно за тях“, каза Спасов.

„За финала за Купата – тренираме по един и същи начин и се готвим като за нормален мач между нас и "Левски". Разликата е, че е финал. Аз очаквам интересен финал и максимална битка. По никакъв начин този финал няма да повлияе на отбора, годината бе като цяло успешна. Самото ни класиране за този финал е успех. Ще дадем всичко от себе си да се представим достойно на финала“, обясни треньорът на Черно море.

„Освен хората, които вече съобщиха, че няма да останат, Кирил Котев също няма да го задържа и той няма да играе във финала“, завърши Никола Спасов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015