Никола Спасов хвърли доста похвали по адрес на ЦСКА след равенството 1:1 във Варна.

"Доволен съм, че взехме една точка в мач, който бяхме доста равностойни. През първото полувреме дори създадохме повече чисти ситуации. И точно в този момент получихме гол, който беше красив. ЦСКА е добър отбор, важното е, че второто полувреме успяхме да изравним. Мисля, че ЦСКА ще бъде фаворит за титлата тази година. С оглед на възможностите, които имаме в момента, крайният резултат ни устройва. ЦСКА през второто полувреме искаше да удържи тази крехка преднина, но изравнихме и мисля, че беше заслужено. Иска ми се да създаваме повече ситуации от игрова обстановка, а не от статични положения", заяви Никола Спасов.

"Накрая рискът се оказа добър, момчетата отговориха добре и съумяха да изравнят. Справиха се, преодоляха умора, болки. Стенио дойде след много дълги пътувания, не е тренирал въобще в последните две седмици. Направих принудителна смяна на Паланков, нямаме кой знае колко равностойни смени. Хубавото е, че Марчин се включи добре", допълни треньорът.

"Какво да коментирам играта с ръка първото полувреме. Просто не я даде (има предвид дузпа). Съвсем по друг начин тръгна мачът. Така е преценил съдията, какво да коментирам, след като не я дава?!"

"Наистина много наивно загубихме точката на Герена. Търсехме и днес да вземем нещо, но нищо, което сме загубили, не се връща. Истината е само една, с вяра докрай, с борба, с агресия и смело може да се печелят точки. В крайна сметка виждате, че ЦСКА е най-стабилният отбор в България заедно с Лудогорец и е добре, че взехме точка", добави Никола Спасов.