Наставникът на Черно море Никола Спасов остана разочарован след загубата с 2:5 от "Левски" на "Герена". "Не съм доволен от играта. В двете фази не изглеждахме добре - нито в защита, нито в атака. Стилът ни е да играем атакуващо, но това нещо го нямаше днес. Допуснахме доста голове след груби индивидуални грешки", коментира треньорът на "моряците".

"Организацията на играта ни липсваше, доста слаб мач на нашия отбор. Не очаквах така да изглеждаме днес, нямам обяснение. Не съм очаквал такова представяне, без самочувствие, така трудно се играе футбол", допълни той.

"Несигурност имаше в нашия състав, допуснахме елементарни грешки при головете през първата част. Ще се опитаме да оправим нещата в следващите мачове. Исках да го изиграят футболистите спокойно, а това не се получи. Може да са мислили за следващия мач за Купата. Две седмици говорим за мача с "Левски" - да не го подценяваме, но това явно не стана. Едни неща си говорим, друго се получава. Във вторник ни е най-важният мач, не вярвам да допуснем грешка тогава. Поне не ми се иска. Желанието ни е да играем финал за Купата на България", завърши Никола Спасов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015