„Стана хубав мач. Държахме се достойно и равностойно до втория гол на ЦСКА. След това се получи една неоправдана демотивация и след третото попадение нещата приключиха за нас”, заяви треньорът на Черно море Никола Спасов след загубата с 1:3 от „червените” на „Армията”.
 
„На моменти даже превъзхождахме ЦСКА, но в крайна сметка - който не може да вкарва голове, получава такива.  Играхме открито, агресивно и търсехме победата. Не дойдохме тук за едната точка, а за трите”, добави наставникът на варненци.
 
„Това, че ЦСКА са поискали дузпа, е нормално. Те могат да поискат винаги и по всяко време. И го правят. Аз обаче не мога да коментирам дали е имало дузпа или – не.
 
В следващите три мача ще търсим три победи, за да влезем в шестицата. Мисля, че начинът, по който играем, ще ни донесе успех. Програмата ни не е тежка и се вярвам в момчетата. Не вярвам обаче във феърплея и няма гаранция, че останалите ще играят честно, тъй като сме зависими от други отбори”, каза още Спасов.
 
„Кирил Котев е честно и добро момче. Той е бил извикан като свидетел във връзка със скандала за „черното тото”. Знаем, че Кирил е чист и никога не е влизал в каквито и да е схеми”, завърши треньорът на Черно море.

К
упа на България - сезон 2014/2015
 "А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите