Бившият капитан на Левски Николай Илиев цъфна до Любослав Пенев на пресконференцията му по представянето на екипа на Ел Голеадор, който се кандидатира за президент на БФС. Чичовото реши да се пробва да свали Борислав Михайлов, и то с кого зад себе си... с Ники Илиев. 

Бившият национал, който беше дълбока резерва на световното първенство през 1994 година в Щатите, се опълчи срещу настоящото ръководството на футболната централа. Опълчи се срещу кумеца си Боби Михайлов, който през годините винаги е бил лоялен към него. Илиев обаче реши да му забие нож в гърба, давайки се за обещание на Пенев да бъде ръководител. От сигурни източници БЛИЦ СПОРТ научи, че Ники Илиев щял да бъде вицепрезидент на БФС, ако Ел Голеадор успее да свали Михайлов. 

Картинката е трагична, като се има предвид що за ръководител е бившият капитан на Левски. Илиев няма никакъв опит, за последно беше в Управителния съвет на любимия си клуб, откъдето го разкараха.

На позабравения бивш скандален съдия и от години пенсионер Борислав Александров пък Любослав Пенев обещал да оглави Съдийската комисия. Е, на тези хора ли ще оставим българския футбол!?...