Членът на УС на “Левски” Николай Илиев коментира победата над Берое в Стара Загора с 2:1. Според легендарния защитник “сините” не са били убедителни при успеха.

“Победата срещу Берое дойде трудно. За съжаление не се представихме добре през първото полувреме. Има още какво да се желае в играта на отбора. Илиан Илиев сам видя проблемите и знае какво трябва да се коригира за следващите двубои. Не представихме кой знае каква продукция, особено през първото полувреме. Не може да проспиваме половината мач. Затова играчите заслужават критика и ние като ръководство казахме на отбора какви забележки имаме към тях", каза Илиев.

"Все пак обаче няма как да не сме доволни, че все още сме на първо място. Трите точки в Стара Загора бяха важни, за да не допускаме разлика с Лудогорец на върха в класирането. С разградчани играта ще е на грешки", добави още бившият защитник на "сините".
"Не знам какво е казал Тодор Батков след срещата, но “Левски” не е домакински отбор. Трябва да мачкаме противниците където и да играем, да сме силни навсякъде, не само на "Герена". Трябва да видим състава поне в два-три мача с едни и същи играчи. Да може да се обиграят, да свикнат. Вижда се, че нещата при нас вървят добре, на прав път сме. Но разбира се, няма да си заравяме главата в пясъка и да казваме колко сме добри, колко страхотно играем, а в един момент думите ни да олекнат. Имаме неща за изчистване", завърши бившият национал.