Бившият собственик на Спартак (Вн) Николай Ишков е спряган за член на Управителния съвет на новото ръководство на ЦСКА, научи БЛИЦ. Ишков е част от фирма “Титан АС”, която участва в преговорите за покупката на акциите на клуба. Той дори е присъствал на срещите между арабите, българските представители на “Титан АС” и Александър Томов.
 

Както БЛИЦ вече писа, българската фирма “Титан АС” е дъщерна на арабска компания, най-вероятно “Трансгард груп”, която освен със сметосъбиране и сметоизвозване, се занимава със строителен и петролен бизнес. Въпросната фирма пък е собственост на мистериозния богаташ от арабския свят, който дърпа конците.

 

Освен Ишков за ръководството на ЦСКА са спрягани Димитър Борисов и Иво Иванов, които са важни кадри в "Титан", както и Добрин Денев от управата на Локомотив (Мездра), чийто сестра е женена за един от босовете на същата фирма.

До няколко дни се очаква сделката да бъде осъществена. От достоверен източник БЛИЦ научи, че преговорите са в завършваща фаза и другата седмица новината ще бъде оповестена официално./БЛИЦ