Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров коментира на пресконференция целите на клуба за новата година, селекцията и контролите на отбора. Белия коментира ситуацията с Меледже и допълни, че "жълто-черните" не се интересуват от Веселин Минев.

"Днес започваме с 25 човека. Диого Кампос ще мине изследвания утре и евентуално след това, ако подпише договор, ще се включи в подготовката", започна Киров.

За Яя Меледже наставникът на Ботев заяви: "Меледже лети на 10-и януари, има проблем с визата, има и договор с клуба до лятото, фактически до 30 юни 2018 година. Беше му предложен нов договор, който на този етап отказва да подпише. Чакаме го да се прибере и да говорим. Моето желание е да остане в отбора"

"Преговаряме с централен защитник. Когато всичко приключи, ако преговорите са успешни, ще ви информираме за името му. В зависимост от това, с кои състезатели ще се разделим, ще преценим дали да привличаме други футболисти. Селекцията е отворен процес до затваряне на трансферния прозорец. Може да има трансфери както в едната, така и в другата посока", каза за селекцията Белия.

"Не сме разсъждавали и не сме коментирали това име", отговори Киров на въпрос за евентуален трансфер на Веселин Минев.

"Последната контрола вече е ясна, тя ще е с Ботев (Враца). Освен контролите, които вече обявихме, имаме уверението, че буквално в следващите няколко дни ще ни бъдат подсигурени и следващите три контроли, които са на лагера в Турция", коментира подготовката Николай Киров.

"Основната ни цел е, да надградим над това, което направихме миналата година и да защитим трофея, който имаме, но дали ще се случи, бъдещето ще покаже", завърши треньорът на Ботев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018