Вратарят на националния ни отбор Николай Михайлов изрази задоволство след равенството 0:0 като гост на Чехия в световна квалификация.

“Имахме повече положения, 1-2 ситуации да отбележим гол. Чехите имаха повече центрирания и един удар отдалеч. Мачът с Дания преди няколко дни беше тежък, доста сили хвърлихме, накрая се уморихме. Все пак днес играем с Чехия навън, тази една точка е о`кей. За годината свършихме добра работа. Израстването дойде от това, че сме едно семейство, колектив, няма групички и звезди, което е по-добре за нашия отбор. Най-после имаме отбор, няма каляски, коне и такива работи. На всеки му беше гадно да го псуват 50-100 човека на стадиона, сега нещата се променят”, заяви Михайлов.

“С новия треньор Любослав Пенев нещата се промениха, видяхте, Дания, Чехия, стояхме като равни с Италия. Мисля, че трябва да сме доволни, благодаря на публиката, която беше тази вечер тук. Да не забравяме какво говорихме преди квалификациите, трагична група, всеки ще ни бие с 3:0. Сега надигнахме глава, но нека стоим здраво стъпили на земята. Справяме се добре, благодаря на феновете и на всички момчета, които се трудят на лагерите”, завърши вратарят./БЛИЦ