Вратарят на Верона Николай Михайлов направи много остър коментар за ситуацията в "Левски" в момента. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов и юноша на "сините" дори определи моментното положение като пародия.

"В "Левски" от години треньори се сменят на два месеца, спортният директор - на три месеца, изгониха се сумати легенди на клуба, които са сърдити вече главно на Тодор Батков. Пари няма, бавят се плащания, футболисти се гонят, уволняват се дисциплинарно, а после си ги взимат... Пълна пародия!"

"Това е срам за публиката и името "Левски". База смешна, стадиона бутнаха. Неправилната политика от човек, който не разбира от футбол - Тодор Батков... Трябва да се вземе човек, който е наясно какво прави и да започне от нулата. Дават се пари, но те не се инвестират правилно", коментира Николай Михайлов пред bTV.

В момента Михайлов продължава лечението си у нас, а в понеделник ще се завърне във Верона. Той ще пропусне мачовете тима си до края на сезона поради възпаление на прешлените, което получи в началото на годината. От трансфера си от Твенте през лятото на 2013 година стражът има едва един мач за веронци.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ