Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на "Левски" Николай Митов е Аполон на извънземните. Това заяви административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов, който е работил със спеца на "Лаута". Както е известно, Митов беше помощник при "смърфовете" на Емил Велев-Кокала, след което се завърна на "Герена", а след като замени Илиан Илиев "сините" започнаха да побеждават наред. Преди дни избраниците на Митов се наложиха с 1:0 срещу Локо (Пд) на "Лаута", а днес победиха и Миньор - 2:1, пак с гол в 90-ата минута, както беше и във вечното дерби с ЦСКА, също спечелено с 2:1.

"Срещу "Левски" ни отмениха чист гол, върнете се и вижте. Може и да сме нямали много положения, но да не би "Левски" да имаше? Този Аполон на извънземните Ники Митов да каже в коя църква ходи, за да отидем и ние преди мача ни с "Ботев", коментира Узунов в предаването "Пред банята" по ТВ7.

Бившият международен съдия смята, че за градския съперник "Ботев" пловдивското дерби е по-важно от евентуално участие в Лига Европа.

"За нас това е мач от 26-ия кръг на "А" група. С нищо не е по-особен. Пловдив ще докаже, че наистина е футболната столица на страната. Играем за честта и емблемата на Локомотив (Пловдив). Днес е понеделник, мога да ви кажа, че вече билети няма. Видяхте днес колко хора присъстваха на мача между "Левски" и Миньор, вижте и при ЦСКА какво е положението. Дадоха ни 1800 билета, вече сме ги продали. Надявам се колегите от "Ботев" да са благосклонни и да не се стигне до ексцесии и мания за билети. Ще можете да се уверите в латино-американската обстановка, която ще се получи по трибуните", каза Узунов за предстоящото в сряда от 17:00 часа пловдивско дерби.

"Кажете къде и кога Локомотив и "Ботев" са си помагали взаимно? Аз поне не се сещам. Ако "Ботев" искаше да играе в евротурнирите, нямаше да остави четирима от титулярите си за мача с Локомотив на скамейката при гостуването на „Българска армия“. Така малко йезуитски да отговоря. Ние също висяхме с много футболисти срещу "Левски", но ги пуснахме, за да опровергаем мнението на наши колеги. Но не искам да се меся в стратегиите на други клубове", коментира още Атанас Узунов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ