Асен Букарев може да бъде освободен от поста старши треньор на Славия. Това почти сигурно ще се случи при загуба на "белите" в дербито с Локомотив (София). Сблъсъкът е в петък на "Овча купел" от 18:00 часа.

Славия започна изключително слабо новия сезон, като след 4 изиграни кръга все още няма победа - 3 равенства и 1 загуба. В последния мач белите стигнаха само до 1:1 с Нефтохимик в Бургас.

След загубата от Лудогорец в третия кръг Букарев сам обяви, че е готов да си тръгне. Тогава босът на клуба Венцислав Стефанов застана зад младия специалист и му гласува доверие. Нова издънка срещу Локомотив София обаче може да удари сериозно по амбициите на Славия за място в първата седмица.

На "Овча купел" вече са обсъдили няколко варианта за евентуален заместник на Асен Букарев. Според "Тема спорт" вариант номер едно е бившият наставник на "Левски" Николай Митов. Той веднъж вече работи с "белите" като помощник на Емил Велев. Със сигурност Милен Радуканов отпада като опция за старши треньор на Славия, довериха от клуба.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ