Треньорът на „Левски“ Николай Митов призна, че отборът е допуснал доста грешки при загубата с 0:2 от Амкар (Перм) в последната контрола на тима в Австрия. Специалистът разкри, че вече е разузнал съперника на „сините“ в Лига Европа – Иртиш (Павлодар), и допълни, че в тима чакат нов защитник.
 
„Не съм доволен от играта през първото полувреме. През втората част имаше коренна разлика в представянето ни. Видях доста грешки. В последните две контроли дадох шанс на всички. Трябва да бъдем напълно готови за мача с Иртиш. Има още какво да се желае във формата на Генков. Той е назад в подготовката“, заяви Митов.
 
„Дадох почивка на някои играчи, защото преди ден играхме мач. Няма проблем с възстановяването на футболисти. Доволен съм от лагера в Австрия. Това, което планирахме го свършихме. Имаме още работа, но съм доволен от направената подготовка“, допълни треньорът на „Левски“.
 
„Ще вземем защитник, който е класен и ще вдигне нивото на отбора. Сега не мога да го кажа име. Когато стане факт, ще го разберете. Наш човек наблюдава мача между Астана и Иртиш (1:1). Вече гледах 2-3 техни мача. Имаме представа от съперника. Не може да ме притеснява мачът в Лига Европа. Трябва да го изиграем на 100%“, коментира Николай Митов.