Миньор (Перник) назначи Николай Тодоров-Кайзера за старши треньор на тима, след като оставката на Стойчо Стоев бе приета вчера следобед. Бившият полузащтник на "Левски" сподели, че в пернишкия клуб винаги е било трудно, но не се страхува от нищо и се надява да вдигне отбора, който от началото на сезона записа 2 равенства и 3 загуби.

"Откакто съм в Миньор, в началото на 2009 година, при нас винаги е било трудно. За всичкото това време не е имало спокоен полусезон. Дали защото не сме играли добре, дали защото не сме имали точки или пари, но напрежението често е съпътствало работата ни", сподели пред "Тема Спорт" Николай Тодоров.

"Сам съм си избрал тази професия и не ме е страх от трудностите. Надявам се и вярвам, че отборът ще се вдигне бързо, защото има потенциал и футболисти", добави още Кайзера.

Николай Тодоров вече има един мач начело на Миньор - през септември 2010 година той води тима при загубата с 0:4 от "Левски". Тогава Стойчо Стоев пожелава повече време за адаптация след назначението си.