Предложеният от БЛИЦ публичен диспут в нашето студио между изпълнителния директор на Левски Павел Колев и футболния агент Николай Жейнов няма да се състои.

Мениджърът обяви, че е готов да излезе в очи с очи с боса на „Герена“ и нямаше нищо против срещата да се проведе още тази седмица – преди 1 май.

„Аз съм твърдо „за“. Готов съм даже веднага да тръгна към редакцията ви“, обяви Жейнов.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Павел Колев обаче заяви друго:

„Благодаря на агенция БЛИЦ за поканата, но със съжаление ще трябва да я отклоня засега по две причини. Първата е, че в момента имам доста трудни ребуси за решаване и трудно ще успея да се подготвя с огромния по обем материал. Втората причина също е свързана с позицията, която заемам. Като изпълнителен директор на „Левски“ нямам право да обръщам по-специално внимание на който и да е агент на футболисти, дори да се казва Николай Жейнов. И никога не съм го правил. Стандартите на „Левски“ са високи и съм длъжен да ги спазвам.

 С удоволствие ще уважа поканата на БЛИЦ за дискусия в подходящ момент, когато ще мога да си позволя да кажа всичко, което искам и имам да кажа. Пожелавам на колегите от БЛИЦ да продължават все така обективно и неуморно да информират читателите си за процесите в българския футбол“.