Футболният агент Николай Жейнов отговори на нападките на президента на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който в интервю за "Меридиан Мач" обвини мениджъра, че "мъти главите на футболистите".

БЛИЦ публикува изявлението на Жейнов, който представлява агенцията "Глобъл мениджмънт", която наскоро заведе дело за несъстоятелност срещу ПФК Левски: "С огромна изненада прочетох във вестник "Меридиан Мач", че президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е споменал моето име във връзка с обвинение към футболни мениджъри, че "мътят главите на неговите играчи", "дебнат като чакали", "За Асен Георгиев това е пропаганда на такива като Николай Жейнов, които мътят главите на момчетата. Има много лешояди, цяла банда, които дебнат и чакат да вземат пари от тях".

Аз и представляваното от мен дружество "Глобъл мениджмънт" държим г-н Крушарски да се извини или като мъж да застане официално зад цитираните негови обвинения. Ако г-н Крушарски незабавно не опровергае достоверността на изнесената информация или не се извини за безпочвените си обвинения, ще му бъде потърсена съдебна отговорност от него. С уважение Николай Жейнов "Глобъл мениджмънт".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019