Щастливецът Митко Пунчев, който имаше невероятния шанс да бъде придружаван от най-желаната българка Николета Лозанова на бала си, е юноша на Локомотив (Пловдив). Преди година обаче левият халф бил преотстъпен на Металик (Сопот).

Още преди месеци Лозанова обещала да стане дама на своя верен фен. До неделя никой в малкото градче не вярвал, че бившата на националния вратар Николай Михайлов ще дойде за събитието. Напук на очакванията обаче моделът цъфна и ощастливи слисания Митко. Неговите приятели пък се надпреварваха кой да се щракне по-напред със специалната гостенка. Преди партито в хотела Николета прекара известно време с родителите на кавалера, който пък й поднесе огромен букет червени рози. Лозанова драсна обратно към Пловдив към 21:30 часа, а местните ергени констатираха, че Сопот никога вече няма да бъде същият.

Митко облякъл фланелката на отбора с пристигането на Течно Тенев в Сопот. Амбициите на кмета на града Веселин Личев били да вкара тима в "Б" група, но финансовата криза убила всякакви надежди за пробив и в момента Металик е в тежко състояние.

Пунчев се надява скоро да заиграе в някой отбор от "А" група. Наскоро е бил на проби в Миньор (Перник) и стиска палци ръководството на тима да го е харесало. Митко няма пороци - не пуши, пие само по поводи, какъвто бе и бала му. Е, по жени ходи, коментират приятелите му. Николета Лозанова не скри, че също стиска палци на Митко да си намери скоро отбор и да заиграе професионален футбол. /БЛИЦ