Дисциплинарната комисия към БФС не пропусна и след реваншите за Купата на България да наложи глоба на ЦСКА, което се превърна в традиция и се случва след всеки мач на "армейците". Клубът от Борисовата градина отнася 2000 лева заради нерегламентирано използване на пиротехнически изделия по време на гостуването на Хасково, завършило 1:1.

След реваншите само един футболист е наказан. Санкция от 1 мач ще изтърпява капитанът на Любимец Антон Огнянов. Наложена му е и парична глоба в размер на 1500 лева.

Решенията на Дисципа:


По доклад

* За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК ЦСКА имуществена санкция в размер на 2000 лева.

* За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК Спартак /гр. Варна/ имуществена санкция в размер на 500 лева.

* За навлизане на публика на игралното поле, на основание чл.37, ал.1, т.1, б.В, предложение 1, ДК наказва  ПФК Спартак /гр. Варна/ с предупреждение лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 500 лева.

* За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК Дунав /гр. Русе/ имуществена санкция в размер на 500 лева.