Миньор (Перник) привлече още двама нови футболисти. През новия сезон фланелката на тима от Югозападната Трета лига ще носят опитният полузащитник Иво Иванов и бранителят Мартин Василев. Двете нови попълнения имат опит в професионалния футбол и от щаба на Николай Тодоров се надяват те да вдигнат нивото на отбора. 

33-годишният Иванов, който е носител на Купата на България с ЦСКА, идва в Перник от Локомотив (София), а централният бранител Мартин Василев пристига от Оборище (Панагюрище). Така новите имена при „жълто-черните“ вече са четири, след като по-рано в пернишкия клуб пристигнаха вратарят Станислав Димитров и нападателят Тодор Чаворски.

„Селекцията ни е насочена изцяло към повишаване на качеството и конкуренцията. Водим разговори с още някои футболисти, като до два дни ще има яснота около окончателния вид на групата, с която ще работим през новия сезон“, каза треньорът Николай Тодоров.

На първото занимание Кайзера изведе 19 футболисти, като в следващите дни ще се присъединят Виктор Райчев, Димитър Савов, Денислав Балев, Стефан Аличков, Денил Селимински и Любомир Илиев.

През следващата седмица Миньор ще изиграе три контролни срещи с Локомотив (Пловдив), Кариана (Ерден) и Монтана.