Черноморец (Бургас) записа победа с 1:0 срещу Добруджа. Контролната среща се игра на тренировъчната база на бургазлии „Гнездо на акули“. Единственото попадение в двубоя падна в 80-ата минута. Гаел Нлундулу центрира на Андрей Атанасов, който от непосредствена близост не сгреши с глава. Както е известно, нападателят пристигна при "акулите" от изпадналия от "А" група "Ботев" (Враца).

През първата част добри положения се откриха пред Исуф Уатара и Петър Атанасов, който нацели страничната греда. През второто полувреме в игра за Черноморец влезе почти изцяло нов състав, като единствено капитанът Георги Терзиев изигра цели 90 минути. Най-доброто положение през вторите 45 минути, освен гола, се откри пред Терзиев, чиито удар обаче срещна тялото на бранител от Добруджа.
Малко по-късно Милчо Ангелов също засече с глава центриране от корнер, но топката мина встрани от вратата. Старши треньорът на бургазлии Димитър Димитров използва възможността да види в игра няколко футболисти, които са на проби в тима.

Следващата контрола на бургазлии е на 3 юли (сряда) - срещу новака в "А" група Любимец. Спарингът ще се проведе от 18:00 часа на тренировъчната база „Гнездо на акули“.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ